CégünkrőlBemutatkozás

A rendszerváltás és az azt követő évek nagy változást eredményeztek a Debrecenben élő Vaszkó család életében. Sorsfordító volt, amikor a Hungexpo kapcsolattartót keresett Kelet–Magyarországra. Vaszkó László a cég képviseletében kezdte el szervezni 1992-ben a Farmer–Expót.  Az élet úgy hozta, hogy lehetőség nyílt a folytatásra, de már V-Trade Bt-ként, amely cég 1992-ben alakult. Azóta az évről-évre megtartott kiállítás fogalommá, erős márkává vált és 1999 óta V-Trade Kiállítások Kft. néven és Vaszkóné Kerek Mária ügyvezető igazgató vezetésével évente több kiállítást és számos konferenciát szerveznek Debrecenben.

A V-Trade Kiállítások Kft. tevékenységi körének keretében jelenleg évente hét saját kiállítás szervezését bonyolítja:

 • FARMER-EXPO (Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás)
 • ENERGOEXPO (Nemzetközi Energetikai Szakkiállítás és Konferencia)
 • HAJDÚÉP (Építési és Lakberendezési Szakkiállítás)
 • NYÍLÉP (Ajtó, Ablak és Árnyékolástechnikai Szakkiállítás)
 • DEGÉP (Épületgépészeti Szakkiállítás)
 • KERTÉP (Kertépítési Szakkiállítás)
 • FÜRDŐKULTÚRA (Spa és Wellness kiállítás)

A vállalkozás céltudatosan arra törekszik, hogy az agrár-ipari, az energetikai, valamint az építési ágazatcsoport részeseinek és partnereinek minél szélesebb körű és minél hatékonyabb lehetőséget biztosítson a kapcsolatteremtésre, a kapcsolat elmélyítésére és a megmérettetésre.

Az évről-évre – mind a terület nagyságát, mind a résztvevők számát tekintve - dinamikusan fejlődő kiállítások szakmaiságát erősítendő, a kísérő rendezvényeket a különböző felsőoktatási intézményekkel és szakmai szervezetekkel karöltve a V-Trade Kiállítások Kft. úgy állítja össze, hogy módot adjon a korszerű, fontos ismeretek elsajátítására, a legújabb kutatási eredmények, vagy egyéb, a gyakorlatban közvetlenül hasznosítható tapasztalatok megismerésére.

Tudjuk, hogy az ügyfelet nem csak megtartani, de megszerezni is nehéz. Ezért olyan munkára törekszünk, mellyel hozzájárulhatunk partnereink sikereihez, hírnevének és ezzel természetesen a magunk hírnevének erősítéséhez is. Az eredményes munkánk egyik záloga, hogy több mint két évtizedes munkatapasztalat és kapcsolatrendszer, számos sikeresen lebonyolított rendezvény áll mögöttünk.

Tevékenységünket a Hajdú–Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az Észak–alföldi régió legjelentősebb vásárszervező cég címmel ismerte el 2007-ben.

Az elmúlt évtizedben a családi vállalkozás dinamikusan fejlődött és fontossá vált a megszerzett szellemi tulajdon átadása az időközben felnövő generáció számára. Vaszkó Gábor az idősebb fiú, közgazdász, a kiállítás-szervezésben tevékenykedett hosszú éveken át, jelenleg a stratégiai tervezésben vesz részt. Vaszkó Péter pedig élelmiszeripari mérnökként az agrárkiállítások szakmai vezetését végzi. Az utánpótlás pedig adott, hiszen a családban jelenleg négy unoka van.

Kiállításaink

Elérhetőségek

 • 4032 Debrecen
  Füredi út 76.
 • +36 (52) 436 011
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva