KiállításainkHajdúép

HajdúépA HAJDÚÉP Szakkiállítás Csoport öt tematikát foglal magában. A HAJDÚÉP - Építési és Lakberendezési Szakkiállítás, a DEGÉP - Épületgépészeti Szakkiállítás, a NYÍLÉP Ajtó, Ablak, Árnyékolástechnikai Szakkiállítás, a KERTÉP Kertépítési Szakkiállítás és a FÜRDÖKULTÚRA Fürdő és Wellness Szakkiállítás fokozatosan, mindvégig a régió piaci igényeit szem előtt tartva jött létre.

A rendezvények célja, hogy minden szakmai és építkezni vágyó érdeklődő megtalálja a számára legkedvezőbb megoldásokat, hogy minél több és szélesebb körű szakmai és gyakorlati információval lássa el a házukat, lakásukat építőket, felújítókat, illetve az otthonuk megteremtésén, átalakításán munkálkodókat. Az egy helyben és egy időben jelenlevő sok-sok gyártó, forgalmazó széles termékkínálata hozzájárul a minél gyorsabb, de ugyanakkor igen megalapozott döntések meghozatalához. A kiállításon való megjelenés kiváló lehetőség arra, hogy a kiállítók megismerjék versenytársaikat és felmérjék piaci esélyeiket, tájékozódjanak meglévő és lehetséges vevőik igényeiről és azonnali visszajelzést kapjanak termékeikről, szolgáltatásaikról, új ügyfeleket nyerjenek meg és új termékeket mutassanak be.

A DEGÉP Épületgépészeti Szakkiállítás a lakás komfortjának megteremtésében igen nagy jelentőséggel bíró fűtés- és hűtéstechnika, gázipari berendezések, egyéb háztartási gépek bemutatását tűzte ki célul, valamint a gépészeti tervezéssel, szaktanácsadással foglalkozó vállalkozások is bemutatkozási lehetőséget kapnak.

A NYÍLÉP Ajtó, Ablak, Árnyékolástechnikai Szakkiállítás a lakás és „külvilág” közti vizuális és fizikai kapcsolatot megteremtő termékek, ajtók, ablakok, kapuk, szerelvények, valamint kapunyitó és vagyonvédelmi berendezések átfogó kínálatát nyújtó kiállítás.

A kert több mint, különböző növények együttes élőhelye, egyedi, az életformánknak, életvitelünknek megfelelő környezetet is biztosít. Napjainkban is egyre többen jutnak el ehhez a felismeréshez és szükségét érzik annak, hogy szakemberek segítségével teremtsék meg harmonikus lakókörnyezetüket. Ma már legalább annyira fontos az épületekhez tartozó kert kinézete, mint magának a háznak a külső megjelenése. A KERTÉP Kertépítési Szakkiállítás ezen igények felismerésével, a kerttervező vállalkozók, kertészeti termékeket, kertberendezési tárgyakat, térburkolókat és öntözési rendszereket forgalmazó cégek ajánlataival kíván segítségére lenni a kiállításra látogató otthonteremtőknek.

Tapasztalataink alapján az elmúlt években rendkívüli mértékben megnőtt az igény arra, hogy az emberek a luxusszállodák és wellness központok által nyújtott szolgáltatásokat az otthonaikban is elérhessék. A FÜRDŐKULTÚRA Fürdő és Wellness Szakkiállítás a fürdőszobabútoroktól, az úszómedencéken és hidromasszázs kádakon át a szaunáig terjedő tematikában lévő minőségi termékek és szolgáltatások bemutató fórumaként rendezzük meg.

Bővebben »

Elérhetőségek

  • 4032 Debrecen
    Füredi út 76.
  • +36 (52) 436 011
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva