Kiállításaink

                                               Családi Otthon Kiállítás

Egy izgalmas, új rendezvény, amely a házépítés, beépítés, lakásvásárlás, és felújítás előtt állók igényeit szolgálja ki. A kiállítás helyszínt biztosít az építőiparban működő, illetve az ehhez az ágazathoz kapcsolódó, hazai vállalkozásoknak és szervezeteknek a termékeik, szolgáltatásaik bemutatására. Fórum az aktuális lakáspiacról, finanszírozási feltételekről államigazgatási, valamint pénzintézeti meghívott előadók közreműködésével. CSOK- kal kapcsolatos információk mellett ingyenes parkolással és gazdag családi programmal várjuk a látogatókat.
Farmer-ExpoA Farmer-Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás egyike Magyarország vezető agráripari szakkiállításainak. A kiállítás első pillanattól kezdve céltudatosan az agráripari ágazatcsoport részeseinek és partnereinek igyekszik minél szélesebb körű és minél hatékonyabb lehetőségeket biztosítani a kapcsolatteremtésre, a kapcsolatok elmélyítésére, a megmérettetésre - egyszóval az előrelépésre.

A kiállítás ennek megfelelően fórumot biztosít a közvetlenül mezőgazdasági termeléssel foglalkozó, illetve az ehhez a szférához kapcsolódó, azzal partneri viszonyban álló hazai és külföldi cégeknek, vállalkozásoknak és szervezeteknek a termékeik, szolgáltatásaik bemutatására.
 

Energoexpo

Az ENERGOexpo Nemzetközi Energetikai Szakkiállítás és Konferencia Magyarország meghatározó, integrált energetikai fóruma. A szakkiállítás és a konferencia kiváló lehetőséget biztosít az energetikai szektor új tudományos ismereteivel, irányvonalaival és a piaci kihívásokkal való megismerkedésre.

A konferencia keretein belül minden évben több szekcióülésen hangoznak el előadások, ahol a résztvevők megvitathatják az energetikai ágazat aktuális kérdéseit. A rendezvény az ország energetikai vezetőinek egyik találkozóhelye, ezért kiállítóként és konferencia résztvevőként kiváló alkalmat teremt a partnerkapcsolatok kiépítésére, szakmai kapcsolatok ápolására.

 

Hajdúép A HAJDÚÉP Szakkiállítás Csoport öt tematikát foglal magában. A HAJDÚÉP - Építési és Lakberendezési Szakkiállítás, a DEGÉP - Épületgépészeti Szakkiállítás, a NYÍLÉP Ajtó, Ablak, Árnyékolástechnikai Szakkiállítás, a KERTÉP Kertépítési Szakkiállítás és a FÜRDÖKULTÚRA Fürdő és Wellness Szakkiállítás fokozatosan, mindvégig a régió piaci igényeit szem előtt tartva jött létre.

A rendezvények célja, hogy minden szakmai és építkezni vágyó érdeklődő megtalálja a számára legkedvezőbb megoldásokat, hogy minél több és szélesebb körű szakmai és gyakorlati információval lássa el a házukat, lakásukat építőket, felújítókat, illetve az otthonuk megteremtésén, átalakításán munkálkodókat. Az egy helyben és egy időben jelenlevő sok-sok gyártó, forgalmazó széles termékkínálata hozzájárul a minél gyorsabb, de ugyanakkor igen megalapozott döntések meghozatalához. A kiállításon való megjelenés kiváló lehetőség arra, hogy a kiállítók megismerjék versenytársaikat és felmérjék piaci esélyeiket, tájékozódjanak meglévő és lehetséges vevőik igényeiről és azonnali visszajelzést kapjanak termékeikről, szolgáltatásaikról, új ügyfeleket nyerjenek meg és új termékeket mutassanak be.

A DEGÉP Épületgépészeti Szakkiállítás a lakás komfortjának megteremtésében igen nagy jelentőséggel bíró fűtés- és hűtéstechnika, gázipari berendezések, egyéb háztartási gépek bemutatását tűzte ki célul, valamint a gépészeti tervezéssel, szaktanácsadással foglalkozó vállalkozások is bemutatkozási lehetőséget kapnak.

A NYÍLÉP Ajtó, Ablak, Árnyékolástechnikai Szakkiállítás a lakás és „külvilág” közti vizuális és fizikai kapcsolatot megteremtő termékek, ajtók, ablakok, kapuk, szerelvények, valamint kapunyitó és vagyonvédelmi berendezések átfogó kínálatát nyújtó kiállítás.

A kert több mint, különböző növények együttes élőhelye, egyedi, az életformánknak, életvitelünknek megfelelő környezetet is biztosít. Napjainkban is egyre többen jutnak el ehhez a felismeréshez és szükségét érzik annak, hogy szakemberek segítségével teremtsék meg harmonikus lakókörnyezetüket. Ma már legalább annyira fontos az épületekhez tartozó kert kinézete, mint magának a háznak a külső megjelenése. A KERTÉP Kertépítési Szakkiállítás ezen igények felismerésével, a kerttervező vállalkozók, kertészeti termékeket, kertberendezési tárgyakat, térburkolókat és öntözési rendszereket forgalmazó cégek ajánlataival kíván segítségére lenni a kiállításra látogató otthonteremtőknek.

Tapasztalataink alapján az elmúlt években rendkívüli mértékben megnőtt az igény arra, hogy az emberek a luxusszállodák és wellness központok által nyújtott szolgáltatásokat az otthonaikban is elérhessék. A FÜRDŐKULTÚRA Fürdő és Wellness Szakkiállítás a fürdőszobabútoroktól, az úszómedencéken és hidromasszázs kádakon át a szaunáig terjedő tematikában lévő minőségi termékek és szolgáltatások bemutató fórumaként rendezzük meg.

Referenciáink

 • XVII. DEBRECENI FOGÁSZATI NAPOK (2016)
 • HOLLAND-MAGYAR SERTÉSTELEP VEZETŐI TOVÁBBKÉPZÉS (együttműködő partner: Debreceni Egyetem - Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar) (2016)
 • XVI. DEBRECENI FOGÁSZATI NAPOK (2015)
 • AGRI-CORN KFT.: GLUTÉNMENTES ÉLELMISZEREK – VÁLASZ A BIOLÓGIA KIHÍVÁSÁRA c. konferencia (2014)
 • XV. DEBRECENI FOGÁSZATI NAPOK (2014)
 • XIV. DEBRECENI FOGÁSZATI NAPOK (2013)
 • MFE FOGPÓTLÁSTANI TÁRSASÁG XX. JUBILEUMI KONGRESSZUSA (2013)
 • A FELELŐS CSALÁDI VÁLLALKOZÁSOKÉRT MAGYARORSZÁGON EGYESÜLET (FBN-H) ÉVES KONFERENCIÁJA (2012)
 • XIII. DEBRECENI FOGÁSZATI NAPOK (2012)
 • MAGYAR ARC – ÁLLCSONT ÉS SZÁJSEBÉSZETI TÁRSASÁG XV. NEMZETI KONGRESSZUSA (Debrecen, 2011)
 • XII. DEBRECENI FOGÁSZATI NAPOK (2011)
 • LAKÁSKULTÚRA VÁSÁR
 • ÖKO-AQUA Nemzetközi Vízi Közmű Konferencia és Kiállítás

Kiállításaink

Elérhetőségek

 • 4032 Debrecen
  Füredi út 76.
 • +36 (52) 436 011
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva