CSALÁDI OTTHON KIÁLLÍTÁS - ÁPRILIS 30 - MÁJUS 1.Családi Otthon Kiállítás - 27 hazai vállalkozás és szervezet termékeinek, szolgáltatásainak a bemutatása közel 400 négyzetméter területen, Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban (Park-szint, Sajtóbejárat környéke, nyugati oldal a Víztorony felől).
 
Idén első alkalommal kerül megrendezésre a Családi Otthon Kiállítás. Meghatározó jelentőséggel bír, egy építőiparral és otthonteremtéssel foglalkozó kiállítás, hiszen ez az ágazat a gazdasági válság által leginkább érintett területek közé tartozik. Az építőipar ÁFA kulcsának 5%-ra történő csökkenésének, illetve a Családi  Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) eredményeként élénkül a hazai ingatlanpiac, az új lakások vásárlása, a lakás- és házépítés. Az aktuális lakáspiaci, finanszírozási feltételek, a CSOK-kal kapcsolatos információk pedig számos családot érintenek.
 
Mit jelent a CSOK, mint Családi Otthon kiállítás?

Az új és használt lakásvásárlásra, továbbá az építésre és a bővítésre igényelhető CSOK támogatások feltételeit, Minisztériumi meghívott vendégünk, segítségével magyarázzuk el. Amennyiben konkrét elképzelése még nincs, hogy a fenti célok közül Ön mire is szeretné hasznosítani a támogatást, akkor a kiállításon részletesebben tájékozódhat a speciális információkról.
 
Életünk fontos részét képezi, hogy döntéseket hozunk. Házépítésbe fogni, felújítani, kibővíteni nem kis munka, sokat kell tenni érte! Ezért nem mindegy, hogy mit, hol, mikor és kitől szerzünk be. Ennek megkönnyítését célozta meg a Családi Otthon Kiállítás, amely tartalmával, kiállító partnereivel megalapozza, elősegíti a helyes döntés meghozását. Egy helyen, egy időben beszerezhetőek azok az információs anyagok, árajánlatok, amelyek elősegítik a jövőbeni vásárlási szándékot.
 
Kik várják az érdeklődőket?

A hűtés, fűtés, víz, gáz, vezérlés technológiák területén a költség- és energiatakarékos megoldások mellett már a környezettudatosság is nagyobb hangsúlyt kap: padló és falfűtés, légtechnika, korszerű hőszigetelési megoldások, napelemes rendszerek. Épületgépészeti szakemberek segítenek a témában felmerülő kérdések megválaszolásában.

A lakás komfortjának megteremtésében igen nagy jelentőséggel bír nemcsak a fűtés, hanem a hűtéstechnika is, melyet a lég- és klímatechnikával foglalkozó vállalkozások szolgáltatnak otthonunkban. Erről is felvilágosítást adnak a helyszínen.

Természetes elvárásunk, hogy a nyílászárók harmonikusan illeszkedjenek otthonunkhoz és ma már szintén alapvető, hogy az energiatakarékosság elveinek is megfeleljenek a termékek. Ha megtalálták a megfelelő nyílászárót, a hozzá illeszkedő árnyékolót is kiválaszthatják a kiállításon.

A konyha, a főzés minden család életében szerepet kap valamilyen módon, abban pedig, hogy ez a helyiség kényelmes és praktikus is legyen, nemcsak a konyhabútor, hanem a konyhai kiegészítők kiválasztása is fontos szerepet játszik. A rendezvényen ehhez is kapnak segítséget a jelenlévők.

Az utóbbi években nálunk is széles körben hódít a kerti sütés - főzés és egyre többen vágynak rá, hogy pihenésképpen, ne csak a baráti összejövetelek során élvezzék, hanem akár a nyári hétköznapok része is legyen a grillezés. Az ehhez szükséges eszközök a kiállításon megtalálhatóak lesznek.

A pénzintézetek, biztosítók, tervezés és kivitelezés, ingatlanforgalmazással foglalkozó kiállítópartnereink megoldási lehetőségeit is bemutatjuk.

Nyitva tartás:
április 30.   10.00 – 18.00 óra
május 1.     10.00 – 18.00 óra

A majális forgatagában ingyenes belépéssel és parkolási lehetőséggel várjuk a családokat, építkezni, felújítani vágyókat, Debrecenben, a Nagyerdei Stadion, Park-szint, sajtóbejárat környéke, a nyugati oldalon a Víztorony felől.

Elérhetőségek

  • 4032 Debrecen
    Füredi út 76.
  • +36 (52) 436 011
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva